Sportovní výbava, která tě požene vpřed

Sportovní výbava, která tě požene vpřed

Ať už jste běžec začátečník nebo běháte pravidelně. Ať už poběžíte sokolský Běh republiky pro zábavu nebo cílíte na nový osobní rekord, dobře zvolené oblečení může váš výkon pozitivně ovlivnit.  

Společně s naším partnerem sportovní značkou Under Armour vám poradíme, co si vybrat z nové kolekce, tak abyste se cítili pohodlně a zároveň byli při výběhu na Petřín nezastavitelní.

 

DRUHÁ KŮŽE

Dámské legíny UA OutRun the Cold Tight z dvouvrstvého materiálu v kombinaci s technologií 4-Way Stretch vám umožní skvělý pohyb v každém směru. Voděodolné, reflexní tkané překryvy na stehnech zaručují větší odolnost a ochranu před sychravým podzimním počasí.  

 

 

Pánská varianta legín UA Fly Fast 3.0. Cold Tight z mimořádně měkké, pružné a prodyšné pleteniny vás udrží v teple a zajistí pohodlný pocit z nošení.

 

STRATEGICKÁ PODPORA

Dámská sportovní podprsenka UA Infinity High Print s vysokou podporou pro náročné aktivity. Tkanina HeatGear příjemně přilne na tělo a zároveň skvěle odvádí pot a velmi rychle schne.

 

NEZBYTNÁ VRSTVA PROTI CHLADU

Dámská mikina UA Infrared Up Pace Funnel nabízí skvělou kombinaci dvouvrstvé tkaniny s mimořádně hřejivou vnitřní stranou a hladkou rychleschnoucí vnější stranou. Infračervená technologie CooldGear využívá měkký teplovodivý povlak, který absorbuje a udržuje tělesné teplo.

 

 

Pánské tričko s dlouhým rukávem UA Outrun the Cold z mimořádně měkké pleteniny z broušeného žerzeje zaručuje pružnost, prodyšnost a poskytuje správné teplo.

 SILNÁ ZBRAŇ PROTI VĚTRU A DEŠTI

Dámská i pánská varianta běžecké bundy UA Storm OutRun Cold Jacket je vyrobena z lehké reflexní tkaniny v kombinaci s voděodpudivou technologií UA Storm a větruodolnou konstrukcí. Výsledkem je pohodlný pocit z nošení i za nepříznivého počasí.

Zajištěné kapsy udrží vaše věci v bezpečí na jednom místě při výběhu do kopce i následném sběhu zpátky na Újezd.

 

 

ABY NOHY NEBOLELY

Unisexové ponožky UA Armour Dry Run Wool vyrobené z ultra rychleschnoucí technologické tkaniny Armour Dry podporují funkční vlastnosti obuvi a zároveň poskytují maximální pohodlí a komfort během nošení. Strategicky umístěná merino vlna je příjemně měkká udrží vás v teple při běhu v chladném počasí.

 

 

ENERGIE, KTERÁ VÁS ŽENE VPŘED

Trailová verze dynamické pánské běžecké boty UA Hovr Machina Off Road vám díky technologii UA Hovr poskytne pocit nulové gravitace – navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazů při došlapu. Podrážka je vyrobená z prvotřídní vibramové gumy poskytující perfektní přilnavost i v tom nejnáročnějším terénu.

 

 

Třetí generace populární dámské běžecké boty UA W Hovr Machina 3 Storm vám dopřeje měkký dopad a úžasnou návratnost energie. Svršek ošetřený technologií UA Storm odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost.

 

Obě varianty běžeckých bot leze připojit k originální aplikaci UA MAPMYRUN, díky které můžete sledovat a analyzovat veškeré běžecké metriky. Jednoduše tak získáte „osobního trenéra“, který vám pomůže zlepšovat vaše výkony. Tak vzhůru na Petřín a nezapomeňte, není špatného počasí je jen špatně oblečených běžců.

Veškeré produkty zakoupíte na www.underarmour.cz a nezapomeňte využít 15% slevy, získané při registraci na sokolský Běh republiky.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel