Online registrace běží už jen do pondělí 24. října!

Online registrace běží už jen do pondělí 24. října!

Už ti nezbývá moc času! Online registraci na čtvrtý ročník Sokolského běhu republiky můžeš provést pouze do pondělí 24. října. Proč se zaregistrovat předem? Zajistíš si místo na startovní listině, které ti nikdo nevyfoukne. Všechny závody mají omezenou kapacitu, která pokud se naplní, nedá se svítit. A to přeci nechceš riskovat! Registraci, kterou projdeš hladce jako nůž máslem, najdeš na behrepublikyid.cz.

Co tě na závodě čeká? Po celé republice se na start postavíš také s ambasadory. S kým a kde se s nimi můžeš potkat? V Praze si plácneš s olympioniky Davidem Svobodou a Radkem Šloufem, paralympijským rekordmanem v cyklistice Jiřím Ježkem, v brněnském parku Lužánky se s tebou proběhne vicemistryně světa v basketbalu Ivana Večeřová a do Sokolova tradičně vyrazí ultramaratonec a výborný trenér Miloš Škorpil. S mnoha dalšími hvězdnými jmény se setkáš napříč celou republikou, tak vyraž na start! 

Dalším lákadlem je nabitý startovní balíček, ve kterém najdeš originální památeční sokolské tužky, 20% slevu do e-shopu UnderArmour.cz, tyčinky, co ti dodají energii a spoustu dalšího. Online registrace se uzavírají v pondělí 24. října, tak už na nic nečekej a zajisti si své startovní číslo dopředu! Registrovat se můžeš na behrepublikyid.cz.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel