Sokolové nejsou z cukru! Výběh ambasadorů jsme si přes déšť užili v příjemné atmosféře a vyhlížíme 28. října

Sokolové nejsou z cukru! Výběh ambasadorů jsme si přes déšť užili v příjemné atmosféře a vyhlížíme 28. října

Počasí při nejlepším na čtyřku, atmosféra, přátelství a vše ostatní ale na jedničku. Osobnosti z prostředí kultury a sportu ve středu 28. září odstartovali pohybem odpočet do startu Sokolského běhu republiky, který nás čeká už za měsíc. Registraci na více než 60 běhů v ČR i zahraničí pořídíš už nyní, tak si tu svou chyť a drž se pevně, zájem sílí a kapacita jednotlivých běhů je omezena!

Přes nepřízeň počasí se výběh ambasadorů ve středu 28. září nesl v přátelské atmosféře a byl plný radosti z pohybu. Setkání ambasadorů a veřejnosti se pomalu ale jistě stává tradicí a my jsme nadšení, že jste na místo dorazili i vy a měli jste možnost zasmát se a zaběhat si s osobnostmi českého sportu. Kdo ve středu u Tyršova domu byl, jistě může dosvědčit, že Lukáš Rohan, bratři Svobodové, Radek Šlouf a všichni ostatní běh milují a našli si čas prohodit pár slov a potykat si s účastníky z řad veřejnosti.

Kromě výběhu na Petřín, rozhovorů a dalších mediálních aktivit si ambasadoři spolu s veřejností na místě mohli zdarma vypůjčit běžeckou obuv z dílny Under Armour a musíme se přiznat, že by nás svrběly nohy, pokud bychom si je taky neobuli. Na své si přišli jak výkonnostní běžci, tak hobíci, na výběr totiž bylo od bot pohodlných až po výkonnostní. Doraz na pražský závod 28. října a zkus si boty Under Armour i ty, můžeš si v nich zdarma zaběhnout celý závod. Navíc nalezneš na stánku procentuální slevu na veškerý sortiment na místě, a to výhradně pro tebe, běžce Sokolského běhu republiky!

A kde potkáš ambasadory 28. října? V Praze si plácneš s olympiniky Davidem Svobodou a Radkem Šloufem, paralympijským rekordmanem v cyklistice Jiřím Ježkem a manželkou Soňou, běžcem a filmmakerem Tomášem Touhou nebo hercem a moderátorem Jakubem Kohákem. Do Sokolova tradičně vyrazí ultramaratonec a výborný trenér Miloš Škorpil a v Lomnici nad Popelkou se potkáš s druhým z bratrů Svobodových, triatletem Tomášem. Do regionů vyrazí také běžecká dvojice Running2 nebo Veronika Preti, která tě bude motivovat na běhu v Kačicích. Všichni se na tebe těší a radí, ať pomalu začneš ladit formu, abys jim při závodě zvládl dýchat na záda nebo je třeba porazit. Těšíme se na startu, nazdar!

 

 

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel