Registruj se na pražský závod i desítky dalších na místě!

Registruj se na pražský závod i desítky dalších na místě!

Téměř 50 míst napříč Českem 28. října rozběháme, abychom společně oslavili pohybem vznik Československa. Třetího ročníku Sokolského běhu republiky se zúčastní na čtyři tisícovky běžců, od Ostravy až po Plzeň. Registrujte se na hlavní závod v Praze i na většinu dalších závodů přímo na místě. V Praze si užijete atraktivní trasu Petřínskými sady s krásnými výhledy a spoustou překvapení přímo na trati. Bohatý doprovodný program včetně tomboly nenechá napospas nudě žádného z přítomných závodníků. Na uvítanou vás potěší štědrý startovní balíček a po doběhnutí originální medaile.

Sokolský běh republiky není jen o běhání, ale především o zážitcích. Na pestrý doprovodný program se proto mohou těšit účastníci třeba právě hlavního závodu v Praze na Petříně. Na hlavní trase v délce 6,7 km od Tyršova domu přes Petřínské sady si připomeneme nejslavnější okamžiky i osobnosti československého sportu. Svůj běh si užijí i děti, pro které budou na Kampě připraveny trasy v délce 0,5 a 0,8 km. Přijďte si užít tento den společně s celou rodinou nebo s přáteli, čeká na vás spousta zážitků a zábavy.

Pro závodníky bude v zázemí Tyršova domu připravený doprovodný program, těšit se mohou na tombolu, kapelu a stánky partnerů. V neposlední řadě se tam můžete osobně setkat i se samotným Antonínem Panenkou a zkusit si s ním kopnout penaltu, která se stala tou nejslavnější na světě!

Registrace na hlavní pražský závod i desítky závodů jiných budou probíhat i na místě v den závodů, 28. října. Seznam najdete zde. Jejich kapacita je však omezená, na pražském závodě na Petříně je však dostatečný počet míst zajištěn.

Každý účastník závodů obdrží startovní balíček se samolepkami na tvář, občerstvením od našich partnerů Penny Market či Ondrášovka, poukazy na slevu v e-shopu Under Armour – a to není zdaleka vše. Po doběhnutí se na hrudi každého závodníka zaleskne originální medaile ve tvaru lipového listu, kterou můžete následně využít také jako brož či přívěsek. V Praze je součástí balíčku i tričko od Under Armour v designu Sokolského běhu republiky.

Pojďte si užít podzimní den na slavnostní závod, při kterém si připomeneme prvorepublikovou sokolskou tradici. Veškeré informace dohledáte na webu www.behrepubliky.cz.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel