Madeta a Sokol, to je spojení tradic a hodnot

Madeta a Sokol, to je spojení tradic a hodnot

Chystáte se oslavit 28. října vznik samostatného Československa sportem? Skvělý nápad! I v Madetě se myšlenka Sokolského běhu republiky líbí a rozhodli se proto tuto akci podpořit. Bude součástí běhu v Praze. Tedy, ne že by vyslali kolegyně závodit, ale budou vám zpříjemňovat celý den. U stánku Madety se budete moct posilnit vynikajícím Jihočeským tvarohem & jogurtem, který budou milé kolegyně rozdávat všem mlsným závodníkům. Stánek Madety určitě najdete, pokud půjdete za vůní sýra – ochutnat totiž budete moct i Sýr na pánev, který vám usmažíme bez jediné kapky oleje přímo na místě.

A proč došlo k propojení Madety a Sokola? Stejně jako Česká obec sokolská si i Madeta zakládá na tradici, již ctili už naši předchůdci. V obou případech se jedná o tradici přesahující jedno století, což přináší zodpovědnost vůči historickému odkazu a zároveň očekávání nastavené kvality. Madeta také podporuje mladé a nadějné sportovce, mezi kterými je i David Vaš. Ten minulý rok zvítězil v Sokolském běhu v Českých Budějovicích a letos bude své prvenství obhajovat.

A abyste se mohli těšit už teď, připomínáme, že Jihočeský tvaroh & jogurt, který si můžete vyzvednout ve stánku Madety, má vyrovnanou a harmonickou chuť s energií tvarohu a elegantní lehkostí jogurtu. Takže doplníte bílkoviny, pochutnáte si, a navíc budete nastartovaní na celou trať. A po výkonu určitě přijďte ještě za tepla ochutnat Sýr na pánev. Na dobře rozpálené pánvi je do pěti minut hotový, neroztéká se a vychutnat si ho můžete jako klasik bez příchuti, se šunkou nebo bylinkami.

Tak přijďte, už se na vás těšíme.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel