Under Armour letos oblékne běžce Sokolského běhu republiky

Under Armour letos oblékne běžce Sokolského běhu republiky

Letošní účastníci Sokolského běhu republiky budou oblečeni nejen stylově v národních barvách, ale i kvalitně. Oficiální funkční trika totiž běžcům výročního závodu poskytne americká sportovní značka Under Armour. Kvalitní materiál doplní stylový český design v červené či modré variantě. Všichni registrovaní závodníci se zároveň mohou těšit na slevový voucher na nákup Under Armour oblečení či obuvi a pro ty nejrychlejší si náš nový partner připravil speciální odměny.

Cílem značky Under Armour je pomáhat všem sportovcům v dosažení lepších výkonů. Společnost vynakládá nemalé prostředky do inovací v podobě nových materiálů, technologií a střihů. Součástí široké nabídky je i kolekce oblečení a obuvi určená pro běh. Není tedy divu, že se jako partner České obce sokolské přidala značka Under Armour k Sokolskému běhu republiky. Účastníci závodů o státním svátku 28. října se mohou těšit na oficiální trička, která budou lahodit nejen oku, ale i tělu. Jsou funkční, lehká a z příjemného materiálu. Účastníci pražského závodu mají triko v ceně startovného, ostatní si jej mohou objednat v registračním systému.

Trička budou připravena ve dvou barevných variantách podle české trikolory, v červené a modré. Všichni registrovaní účastníci letošního Sokolského běhu republiky získají od našeho partnera ještě něco navíc: slevu 15 % na nákup sportovního oblečení v e-shopu www.underarmour.cz. Závodníci tak mohou doplnit svou sportovní výbavu, ať už na trénink, nebo přímo na závod.

Nejrychlejší běžce Sokolského běhu republiky pak neminou ani ceny, které Under Armour věnuje těm, kdo se postaví na stupně vítězů. Účastníci se tak mohou těšit nejen na skvělé zážitky ze závodního dne, ale také na odměny, které využijí i v dalších běžeckých výzvách. Registrujte se na 3. ročník závodů a oslavte s námi a Under Armour výročí republiky pohybem – v národních barvách a exkluzivní kvalitě!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel